Elien van Aerschot en Pieter Verelst op het Terras van 'Den Druppel' in Aarschot.
Volledig scherm
PREMIUM
Elien van Aerschot en Pieter Verelst op het Terras van 'Den Druppel' in Aarschot. © PGA

Pieter Verelst houdt zaterdag open repetitie in CC Het Gasthuis van Aarschot: “Het kan keihard mislukken, maar het gaat sowieso leuk zijn”

AarschotHet zonnetje schijnt, het is aangenaam warm, dus een ideaal moment om een terrasje te doen. Acteur en cabaretier, Pieter Verelst (31), en zijn vriendin, Elien van Aerschot (28), dachten er ook zo over. We treffen hen aan op het terras van café ‘Den Druppel’ in Aarschot. Zij zitten hier niet toevallig, want zaterdag staat Pieter in het cc Het Gasthuis van Aarschot met een open repetitie van zijn nieuwe voorstelling. Dit is de perfecte gelegenheid om hem even uit te horen over deze try-out. Wat kunnen we verwachten van een open repetitie? 

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Stad Aarschot biedt horecazaken en fitnesscentra gratis CO2-meter aan
  Aarschot

  Stad Aarschot biedt horecaza­ken en fitnesscen­tra gratis CO2-meter aan

  De horeca- en fitnesszaken mogen sinds 9 juni weer binnen de deuren openen. De geldende maatregelen moeten wel nog steeds gerespecteerd worden. Eén van de voorwaarden voor de opening van de horecazaken en fitnesscentra is dat de uitbater een CO2-meter plaatst. Om hen een hart onder de riem te steken, stelde het stadsbestuur van Aarschot de verplichte CO2- meter gratis ter beschikking aan de horeca- en fitnesszaken in Aarschot en de deelgemeenten.