Nu Philips 40 jaar oude laptop weer werkt, wilde hij meer weten over de geschiedenis van de machine, wat hij vond was een vreemd verhaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu Philips 40 jaar oude laptop weer werkt, wilde hij meer weten over de geschiedenis van de machine, wat hij vond was een vreemd verhaal. © Dirk Desmet

Philips 40 jaar oude laptop werkt weer, hij ging op zoek naar het verhaal erachter en dat leest als een roman

AarschotDe 40 jaar oude laptop avant la lettre van Aarschottenaar Philip Zvar (50), die hem onlangs kon laten herstellen door een oproep in de media, laat hem niet los. Hij ging nu op zoek naar het verhaal achter de oude IT machine en vond dat ook, het resultaat is best verrassend te noemen, we doen het voor u graag exclusief uit de doeken.

 1. Bloemenpracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips
  PREMIUM
  Hageland

  Bloemen­pracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips

  Deze maand komen de bloesems weer piepen! Ideaal om in het Hageland te genieten van feeërieke natuurlandschappen, nu het sociale leven alweer op een laag pitje staat. Wij trokken de Brabantse wijngaarden in en stippelden een leuke fietsroute uit, goed voor zo’n anderhalf uur of 25,4 km fietsplezier in de beentjes. Onderweg ontdek je onder meer fruitdorp Glabbeek, de geboortestreek van Eddy Merckx, tal van kunstwerken en takeawaystops.
 1. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op

 2. Visser heeft beet: alligator springt uit het water en zet achtervolging in
  Play

  Visser heeft beet: alligator springt uit het water en zet achtervol­ging in