Paul Goossens.
Volledig scherm
Paul Goossens. © KVC Langdorp

Penningmeester van KVC Langdorp overleden na slepende ziekte

AarschotPaul Goossens, penningmeester van KVC Langdorp, is op zaterdag 21 mei overleden.

 1. Politie Demerdal heeft dit weekend zijn handen vol gehad met tal van oproepen : "Nachtlawaai tot het vangen van schapen”
  Diest/Scherpenheuvel-Zichem

  Politie Demerdal heeft dit weekend zijn handen vol gehad met tal van oproepen : "Nachtla­waai tot het vangen van schapen”

  De weekendactiviteiten begonnen voor de politie Demerdal al op vrijdag. In Averbode vond de tijdrit van de Baloisetour plaats en werden er een 25-tal agenten ingezet om, in een verzengende hitte, het verkeer in goede banen te leiden.Als men over politiewerk praat denkt men vaak aan het vaststellen van inbraken en verkeersongevallen. Politiemensen worden echter voor meer ingezet dan dit alleen.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.