Het SIBA in Aarschot.
Volledig scherm
Het SIBA in Aarschot. © Foto Bollen

Oppositie niet te spreken over fusie stedelijk onderwijs in scholengroep Adite: “Stadsbestuur wil stedelijk onderwijs uithuwelijken”

Oppositiepartij CD&V klaagt over de manier waarop het nieuwe stadsbestuur het stedelijk onderwijs in Aarschot wil ‘uithuwelijken’ aan de GO!-scholengroep Adite. “Het nieuwe bestuur spreekt over een verloving en een aankomend huwelijk, maar een trouwpartij waarbij alle betrokkenen vooraf niet gehoord zijn, komt neer op uithuwelijken”, klinkt het. De beslissing heeft gevolgen voor honderden personeelsleden. 

0 reacties

 1. Florejan Verschueren kiest voor Oud Hoogstraeten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Florejan Verschue­ren kiest voor Oud Hoogstrae­ten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”

  Zaterdag 8 mei is het zover. Een dag waar toch menig Vlaming heeft naar uitgekeken om weer een terrasje te kunnen in zijn of haar favoriete kroeg of restaurant. Muzikant Florejan Verschueren (43) moet zaterdag nog werken, maar hoopt zondag toch op het terras van Oud Hoogstraeten te kunnen gaan zitten. “Gezellig met het gezin of met vrienden op het terras pal in het centrum van Hoogstraten en toch rustig. Zalig is het.” Lees meer over bekende Vlamingen en hun favoriete horecazaak in dit dossier.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas