OPENDOEK brengt deze zomer theater tot bij jou thuis.
Volledig scherm
PREMIUM
OPENDOEK brengt deze zomer theater tot bij jou thuis. © PGA

OPENDOEK brengt deze zomer theater tot bij je thuis: “Als jullie niet naar theater kunnen, brengen we theater tot bij jullie thuis”

AarschotOnder de naam Toch Theater lanceert OPENDOEK een zomer vol theateractiviteiten zodat er in alle uithoeken van Vlaanderen iets theatraals te beleven valt. In samenwerking me heel wat steden en gemeenten en (lokaal) theatertalent biedt OPENDOEK op een coronaveilige wijze drie gezellige theaterweekend, een podcastreeks, een smartphonespel en vele andere initiatieven aan. Op woensdag 23 juni kwam OPENDOEK hun zomerprogramma voorstellen op de Grote Markt van Aarschot. 

  1. Dansers van vzw Puur spelen mee in videoclip Els De Schepper: “We hebben iets in elkaar gestoken wat alleen door de échte TikTok-fanaten nagedaan kan worden”
    PREMIUM
    Aarschot

    Dansers van vzw Puur spelen mee in videoclip Els De Schepper: “We hebben iets in elkaar gestoken wat alleen door de échte Tik­Tok-fanaten nagedaan kan worden”

    In een lege Antwerpse Arenbergschouwburg nam cabaretière en zangeres Els De Schepper recent de videoclip op voor haar nieuwste single ‘Extase’. De veelzijdige artieste kreeg daarbij de hulp van de Aarschotse danscompagnie vzw Puur. Choreograaf Christophe Degelin (37) en zijn collega Manon De Boevere bedachten mee het TikTok-dansje. Voor vzw Puur en haar leden is meespelen in de videoclip van Els de Schepper een absolute primeur.