Op zondag 9 mei vieren we Moederdag
Volledig scherm
PREMIUM
Op zondag 9 mei vieren we Moederdag © rv

Op zoek naar een moederdagcadeau? Zet je mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale Hagelandse geschenken

Aarschot - TienenKamp je met keuzestress of heb je nog geen enkel idee hoe je moeder te verrassen? Geen nood, wij helpen je graag een handje met onze Hagelandse tips. De Oost-Brabantse ondernemers hebben niet stil gezeten en kwamen met veel creativiteit voor de dag om hun producten of diensten af te stemmen op Moederdag. Voor elke moeder vonden we wat wils: zoet, hartig en zelfs bloemig. Sta je liever zelf in voor een culinaire attentie? Dan kan je nog steeds een wijntje schenken of een ontspannende massage cadeau doen. Aan jou de keuze! 

 1. Leerlingen van BuSo De Brug in Aarschot leren externe partners kennen aan de hand van een informatieve wandeling: ‘What’s up in Osschot’
  PREMIUM
  Aarschot

  Leerlingen van BuSo De Brug in Aarschot leren externe partners kennen aan de hand van een informatie­ve wandeling: ‘What’s up in Osschot’

  Het GOK-team van BuSo De Brug in Aarschot organiseert een informatieve wandeltocht door Aarschot. In samenwerking met alle personeelsleden willen ze de leerlingen op een gepaste manier leren omgaan met de maatschappij. ‘What’s up in Osschot’ is enkel voor het observatiejaar en de opleidingsfase, elke groep krijgt hiervoor twee lesuren de tijd.
 2. Vanaf maandag 28 juni twee weken werken op N10 tussen Rillaar en Scherpenheuvel: alle verkeer moet omleiding volgen
  Scherpenheuvel-Zichem

  Vanaf maandag 28 juni twee weken werken op N10 tussen Rillaar en Scherpen­heu­vel: alle verkeer moet omleiding volgen

  Van maandag 28 juni tot vrijdag 9 juli voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit op de N10 tussen Rillaar en Scherpenheuvel. Over een afstand van 5 kilometer worden zowel de rijweg als de fietspaden onder handen genomen. De werken gebeuren in twee fases waarbij de werkzone volledig wordt afgesloten voor verkeer. Zowel auto’s als fietsers zullen een omleiding moeten volgen.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije