Op zondag 9 mei vieren we Moederdag
Volledig scherm
PREMIUM
Op zondag 9 mei vieren we Moederdag © rv

Op zoek naar een moederdagcadeau? Zet je mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale Hagelandse geschenken

Aarschot - TienenKamp je met keuzestress of heb je nog geen enkel idee hoe je moeder te verrassen? Geen nood, wij helpen je graag een handje met onze Hagelandse tips. De Oost-Brabantse ondernemers hebben niet stil gezeten en kwamen met veel creativiteit voor de dag om hun producten of diensten af te stemmen op Moederdag. Voor elke moeder vonden we wat wils: zoet, hartig en zelfs bloemig. Sta je liever zelf in voor een culinaire attentie? Dan kan je nog steeds een wijntje schenken of een ontspannende massage cadeau doen. Aan jou de keuze! 

  1. Week van de Korte Keten afgetrapt bij Hoeve De Ploeg: “Ik betaal liever hier een correcte prijs dan dat mijn geld bij één of andere multinational terechtkomt”
    Herselt

    Week van de Korte Keten afgetrapt bij Hoeve De Ploeg: “Ik betaal liever hier een correcte prijs dan dat mijn geld bij één of andere multinatio­nal terecht­komt”

    Dit weekend werd bij Hoeve De Ploeg in Herselt het startschot gegeven van de Week van de Korte Keten. Korte Keten Kopers en gedeputeerde Kathleen Helsen verzamelden er zaterdagvoormiddag. Van 14 tot en met 22 mei is het de Week van de Korte Keten. In die periode kan je letterlijk en figuurlijk proeven van tal van heerlijke activiteiten vol lokale producten.