Marlies Van Wemmel.
Volledig scherm
Marlies Van Wemmel. © PGA

Op de valreep toch nog eens Supermadam: 64 vrouwelijke onderneemsters toonden dit weekend hun talent in stadsfeestzaal Aarschot. “Dit gaat niet over succes of concurrentie, maar over gewoon even mogen ‘zijn’”

AarschotHet mag intussen helaas opnieuw niet meer, maar dit weekend vond in de stadsfeestzaal in Aarschot opnieuw de supermarkt van de supermadammen plaats. Zo’n 64 vrouwelijke onderneemsters stonden er met hun standjes van klein tot groot. Gaande van zelfgemaakte juwelen, wenskaarten, tassen, kleding en nog zoveel meer. Hiermee wilde organisatrice Marlies Van Wemmel (39) de creatieve onderneemsters toch nog een laatste keer extra in de spotlight zetten.

  1. “Of het verboden is een luide scheet te laten tijdens een examen? Ik denk het niet”: KU Leuven-proffen delen memorabele blunders
    PREMIUM
    Leuven

    “Of het verboden is een luide scheet te laten tijdens een examen? Ik denk het niet”: KU Leu­ven-prof­fen delen memorabele blunders

    Na bijna drie weken zweten boven een vuistdik naslagwerk is het zover: het einde van de eerste examenperiode. Dat leverde hopelijk heel wat goede punten op, maar ongetwijfeld kregen docenten en lectoren ook dit keer te maken met grappige blunders. KU Leuven-proffen delen de leukste flaters die ze ooit tijdens een examen meemaken. “Had die student gezwegen, dan had hij wellicht een hoger cijfer behaald.”