De bewoners, zoals Elza Janssens, werden donderdag gevaccineerd in wzc Sint-Rochus in Aarschot.
Volledig scherm
PREMIUM
De bewoners, zoals Elza Janssens, werden donderdag gevaccineerd in wzc Sint-Rochus in Aarschot. © bollen

Ook bewoners van woonzorgcentrum Sint-Rochus in Aarschot kregen hun eerste prik: “Hopelijk mogen we binnenkort nog eens naar de kapper”

AarschotDe bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Rochus in Aarschot werden vandaag gevaccineerd. Eind 2020 kampte het centrum nog met een grote uitbraak van het coronavirus maar de situatie is er intussen onder controle. Wij mochten er bij zijn en zagen veel blije en vooral opgeluchte gezichten. 

 1. Met drietal maanden uitstel mogen Loremie en Sanne eindelijk hun schoonheidssalon voor het eerst openen, Tanja Dexters richtte het voor hen in
  PREMIUM
  Begijnendijk

  Met drietal maanden uitstel mogen Loremie en Sanne eindelijk hun schoon­heids­sa­lon voor het eerst openen, Tanja Dexters richtte het voor hen in

  Maandag mogen beautysalons de deuren weer openen en daar hebben de uitbaters maanden naar uitgekeken. Loremie Lesage (34) en Sanne Coeckaerts (27) nog net iets meer want eindelijk kunnen zij, na maanden wachten, hun nieuwe zaak in Begijnendijk voor echt opstarten. “Ik vreesde nog eventjes dat het weer niet zou lukken, omdat het aantal besmettingen weer stijgt, maar de opluchting was groot toen de overheid vrijdag met het goede nieuws kwam”, zegt Sanne. Niemand minder dan Tanja Dexters tekende voor de inrichting en het interieur ervan.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis