consument: babyvoeding baby
Volledig scherm
consument: babyvoeding baby © Marie Geysen

Onthaalmoeder die paplepel te diep in mond van zes maanden oude baby steekt voor rechter

Een onthaalmoeder uit Langdorp heeft zich voor de rechter moeten verantwoorden voor onopzettelijke slagen aan een zes maanden oude baby. De uk was thuisgekomen van de dagopvang met een wonde van twee centimeter breed in de mond. De onthaalmoeder ontkent dat ze de paplepel te diep in de mond van het kind stak.

 1. Van foodtruck tot takeaway: Liliana en Darek van El Taco Loco brengen Mexicaanse specialiteiten tot bij u thuis
  PREMIUM
  Aarschot

  Van foodtruck tot takeaway: Liliana en Darek van El Taco Loco brengen Mexicaanse speciali­tei­ten tot bij u thuis

  Wie zelf geen zin heeft om te koken, maar de lokale horeca wil steunen: Het Laatste Nieuws en HLN.be lijsten alle takeaways op. En ook in de regio rond het Hageland zijn ze opnieuw in een zesde versnelling geschoten om afhaalmaaltijden aan te bieden. Onze foodjournalist geeft tips. Vandaag: het beste van de Mexicaanse keuken met de takeaway van El Taco Loco uit Aarschot.
 2. ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldigde weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

  ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldig­de weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

  Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Net als dinsdag komen vandaag nog een rist moraliteitsgetuigen aan het woord.