CC Het Gasthuis
Volledig scherm
CC Het Gasthuis © Stad Aarschot

Online ticketverkoop van CC Het Gasthuis start zaterdag 11 juni

AarschotOp zaterdag 11 juni vanaf 11 uur kan je op de website van het cultuurcentrum Het Gasthuis in Aarschot terecht voor de start van de online ticketverkoop van seizoen 2022-2023. 

 1. Gaat drugsdealer vrijuit voor vermeende poging doodslag op agenten? “Rechercheurs die onderzoek voeren als burgerlijke partij, dat is niet objectief”
  PREMIUM
  AARSCHOT/MOL

  Gaat drugsdea­ler vrijuit voor vermeende poging doodslag op agenten? “Recher­cheurs die onderzoek voeren als burgerlij­ke partij, dat is niet objectief”

  Is politie Aarschot te voortvarend geweest in haar onderzoek naar een poging doodslag van een dealer op twee van haar agenten? Die vraag stelt de verdediging van K.D.S (40) zich. De veertiger reed na een drugstransport uit Nederland in op een wegversperring. Daarna voerde de politiezone Aarschot het onderzoek verder, terwijl twee betrokken rechercheurs burgerlijke partij zijn en centen willen. “Dit is problematisch voor de rechten van verdediging”, maakte de raadsman een vuist.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.