De cannabisplantage werd ontdekt in Bar Exit.
Volledig scherm
De cannabisplantage werd ontdekt in Bar Exit. © Bollen

Nog geen uitspraak in dossier rond cannabisplantage in voormalige striptease-bar

AarschotHet Brusselse hof van beroep doet pas op 31 mei uitspraak over het dossier rond de cannabisplantage in de voormalige striptease-bar EXIT. Eerder vorderde het parket-generaal gevangenisstraffen van zeven en acht cel jaar tegen twee Albanese broers die betrokken zouden zijn geweest bij zes cannabisplantages in de provincies Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Henegouwen. Volgens het parket-generaal waren de twee broers A. en S. de organisatoren van de zes plantages, maar dat spreekt de verdediging met klem tegen.

  1. Nieuwe ‘Dwars door het Hageland’-route zet Vlaams-Brabant op de kaart als dé plek voor gravelrijders: “Mensen kunnen nu hun eigen ‘Strade Bianche van het Noorden’ fietsen”
    PREMIUM
    Tremelo

    Nieuwe ‘Dwars door het Hageland’-rou­te zet Vlaams-Bra­bant op de kaart als dé plek voor gravelrij­ders: “Mensen kunnen nu hun eigen ‘Strade Bianche van het Noorden’ fietsen”

    Sinds kort zit gravelrijden, een fietsdiscipline waarbij fietsers met een gravel- of mountainbike onverharde trajecten opzoeken, heel erg in de lift. Deze week is daarom de nieuwe ‘Dwars door het Hageland gravelroute’ ingehuldigd. Die is ongeveer 75 kilometer lang en telt 500 hoogtemeters. Het traject doet alle memorabele hellingen en gravel- en kasseistroken aan uit de wielerwedstrijd ‘Dwars door het Hageland’.