Negen gemeenten werken samen voor toekomst Merodegebied

 1. Waar shopt Sinterklaas dit jaar? Lokale speelgoedwinkels stellen hun webshops voor
  PREMIUM
  Aarschot/Diest

  Waar shopt Sinter­klaas dit jaar? Lokale speelgoed­win­kels stellen hun webshops voor

  Nu Sinterklaas in het land is maar de speelgoedwinkels dicht blijven, zoekt ook de heilige man online alternatieven om al het speelgoed te verzamelen en de brave kindjes blij te maken. In het Hageland kan hij nog terecht bij enkele lokale speelgoedwinkels die het verschil proberen te maken met de grote ketens door hun service en hun aanbod. Of het nu gaat om gezelschapsspelletjes of origineel speelgoed dat helpt bij het ontwikkelen van de motoriek, je vindt het allemaal in hun webshops. Wanneer de Sint nog niet besloten heeft wat hij straks bij uw kroost levert, zetten we graag enkele mogelijkheden op een rij.
 2. Gill Van Hoey (34) is gek op oude Oost-Europese Trabant wagens en verzamelt ze: “Er mogen er zeker nog een aantal bij in de collectie”
  PREMIUM
  Aarschot

  Gill Van Hoey (34) is gek op oude Oost-Europese Trabant wagens en verzamelt ze: “Er mogen er zeker nog een aantal bij in de collectie”

  Tijdens de actie #Zorgvoorlicht van HLN en VTM in Aarschot viel één foto in het bijzonder op. Gill Van Hoey (34) bracht toen licht in de duisternis met de koplampen van zijn oude Trabants. Hij is fan van de wagens uit het voormalige Oostblok en verzamelt ze. “Ik was destijds eigenlijk op zoek naar een t-shirt en kocht uiteindelijk mijn eerste Trabant, dat moest ik dan wel uitleggen thuis (lacht).”
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door