Mike Gielen vroeg Kristel Appelt ten huwelijk in de gevangenis en zo geschiedde.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Gielen vroeg Kristel Appelt ten huwelijk in de gevangenis en zo geschiedde. © RV

Na de mislukte bevrijdingspoging met helikopter: gevangenisbruid verschijnt in februari voor assisen voor moord op ex

Kristel Appelt (27) en Bjorn De Candt (30) staan op 1 februari terecht in het Leuvense assisenhof voor de moord op de 30-jarige Andy Vandereyt twee jaar geleden in Aarschot. Appelt had met beiden ooit een relatie. Eind 2019 trouwde ze uiteindelijk in de gevangenis met haar nieuwe liefde Mike Gielen. De jonge twintiger die haar met een helikopter uit de gevangenis probeerde te ontsnappen.

  1. Gemeenteraad keurt vijfde tak voor rondpunt aan Fabiola goed: “Voor een betere en rechtstreekse ontsluiting van bedrijventerrein Heistse Hoek”
    Heist-op-den-Berg

    Gemeente­raad keurt vijfde tak voor rondpunt aan Fabiola goed: “Voor een betere en recht­streek­se ontslui­ting van bedrijven­ter­rein Heistse Hoek”

    De gemeenteraad van Heist-op-den-Berg heeft het stratentracé en de uitrusting van een nieuwe, vijfde afslag voor de ovonde N10-Wouwerstraat, beter bekend als het rondpunt Fabiola, goedgekeurd. De nieuwe gemeenteweg moet voor een betere ontsluiting van bedrijventerrein Heistse Hoek zorgen en de voormalige SPAR-site toegankelijk maken.