Papierslag op een andere locatie.
Volledig scherm
Papierslag op een andere locatie. © Ronny DE COSTER

Na 20 jaar geen papierslagen meer bij VC Langdorp

Voetbalclub VC Langdorp stopt na twintig jaar met de traditionele papierslagen. Financieel is het niet meer aantrekkelijk. Eerder stopte ook al andere verenigingen met dergelijk initiatief.

0 reacties

 1. Dansers van vzw Puur spelen mee in videoclip Els De Schepper: “We hebben iets in elkaar gestoken wat alleen door de échte TikTok-fanaten nagedaan kan worden”
  PREMIUM
  Aarschot

  Dansers van vzw Puur spelen mee in videoclip Els De Schepper: “We hebben iets in elkaar gestoken wat alleen door de échte Tik­Tok-fanaten nagedaan kan worden”

  In een lege Antwerpse Arenbergschouwburg nam cabaretière en zangeres Els De Schepper recent de videoclip op voor haar nieuwste single ‘Extase’. De veelzijdige artieste kreeg daarbij de hulp van de Aarschotse danscompagnie vzw Puur. Choreograaf Christophe Degelin (37) en zijn collega Manon De Boevere bedachten mee het TikTok-dansje. Voor vzw Puur en haar leden is meespelen in de videoclip van Els de Schepper een absolute primeur.
 2. Waterellende aan Wingepark voorbij: verkeer kan opnieuw van rond punt naar snelweg
  ROTSELAAR/HOLSBEEK

  Waterellen­de aan Wingepark voorbij: verkeer kan opnieuw van rond punt naar snelweg

  De Steenweg op Holsbeek tussen het rondpunt in Rotselaar en het op- en afrittencomplex van de E314 is opnieuw open voor alle verkeer. Dat betekent dat het Wingepark en de toegang naar de snelweg weer bereikbaar zijn. Volgende straten blijven nu nog afgesloten: Steenweg op Wezemaal (tussen Gildenstraat en Sportoase/vaccinatiecentrum), Groddestraat en Melkerijstraat (tussen Astridstraat en Jef Scherensstraat/Wilsele). Voor fietsers zijn de fietssnelweg en de Kerkebroekstraat weer open. Volgende straten blijven ook nog afgesloten: Grensstraat, Groddestraat, de paden naar en rond de zwemzone en het Meanderspad. De zwemzone ‘de Plas’ blijft vooralsnog gesloten. Het vaccinatiecentrum is dan weer enkel toegankelijk via de Torenstraat.