Sander Hubrechts
Volledig scherm
PREMIUM
Sander Hubrechts © PGA

Mountainbiker Sander (19) doet offroad Everest Challenge voor vzw Stijn: “Nu er geen wedstrijden meer zijn, had ik andere uitdaging nodig”

RillaarBij gebrek aan mountainbikewedstrijden wil Sander Hubrechts een offroad Everest challenge voltooien op de mijnterril van Beringen. Op 16 april is het zover. Hij ziet het niet alleen als een beproeving voor zichzelf, hij wil hiermee ook vzw Stijn steunen. 

 1. “Stuur is op sommige plaatsen breder dan fietspad.” Laura rijdt elke dag met fluovestje ‘Laat mij leven’ op moordstrookje van N10
  PREMIUM
  Berlaar/Begijnendijk/Heist/Putte

  “Stuur is op sommige plaatsen breder dan fietspad.” Laura rijdt elke dag met fluovestje ‘Laat mij leven’ op moord­strook­je van N10

  ‘Laat mij leven’: de woorden die op Laura van den Hoeks fluovestje staan wanneer ze het fietspad van de gewestweg N10 trotseert, zijn klaar en duidelijk. Elke ochtend en avond fietst ze van haar woonplaats in Begijnendijk naar haar werk langs de N10 in Berlaar-Heikant en terug op het ‘moordstrookje’. “Als ik teken doe naar de bestuurders om te vertragen, zijn er bij die nog wat harder op het gaspedaal duwen”, vertelt Laura.
 2. Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internationale wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteerde bier”
  Herselt

  Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internatio­na­le wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteer­de bier”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 1. VS waarschuwen voor gevaren van loopband met deze harde video
  Play

  VS waarschu­wen voor gevaren van loopband met deze harde video

 2. Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails
  Play
  bizarre beesten

  Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails