Met Valentijn zullen we dit jaar onze liefde in eigen kot moeten verklaren, gelukkig zijn er heel wat online initiatiieven te vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Met Valentijn zullen we dit jaar onze liefde in eigen kot moeten verklaren, gelukkig zijn er heel wat online initiatiieven te vinden. © Geert De Rycke

Met Valentijn een speciaal menu afhalen, gewoon lekker naar de frituur of toch liever iets specialer zoals bierpralines? Je vindt het allemaal in het Hageland

Tienen/Diest/Boutersem/Aarschot/Tielt-Winge/GlabbeekNu we ook Valentijn in eigen kot moeten vieren is er een groot online aanbod om je geliefde toch te verwennen. Of het nu gaat om gastronomisch dineren, een romantisch ontbijt of een origineler cadeau: je vindt het allemaal in het Hageland. We sommen voor u graag een aantal mogelijkheden op.

 1. Bloemenpracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips
  PREMIUM
  Hageland

  Bloemen­pracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips

  Deze maand komen de bloesems weer piepen! Ideaal om in het Hageland te genieten van feeërieke natuurlandschappen, nu het sociale leven alweer op een laag pitje staat. Wij trokken de Brabantse wijngaarden in en stippelden een leuke fietsroute uit, goed voor zo’n anderhalf uur of 25,4 km fietsplezier in de beentjes. Onderweg ontdek je onder meer fruitdorp Glabbeek, de geboortestreek van Eddy Merckx, tal van kunstwerken en takeawaystops.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"