Jimmy Geurts in zijn zaak.
Volledig scherm
Jimmy Geurts in zijn zaak. © Foto Geert Mertens

Meneer Rutten opent koffiebar

AARSCHOTJimmy Geurts, de man van Open Vld- politica Gwendolyn Rutten, opent morgen de koffiebar Pauze in de Gasthuisstraat in Aarschot. Je kan er niet enkel terecht voor een kopje troost, maar je kan ook kiezen uit de uitgebreide Franse wijnlijst. Pintjes tapt hij niet. "Er zijn al twee steengoede cafés aan de overkant van de straat", zegt hij.

 1. Organisator Roots in het Parkfestival in Aarschot weet niet wat toekomst brengt: “Mensen zijn livestreams beu. Ze willen artiesten weer écht aan het werk zien”
  Aarschot

  Organisa­tor Roots in het Parkfesti­val in Aarschot weet niet wat toekomst brengt: “Mensen zijn li­vestreams beu. Ze willen artiesten weer écht aan het werk zien”

  Kurt De Bont, organisator van het Roots in het Parkfestival in Aarschot, begint in februari wel aan de voorbereidingen, maar zit met heel wat onzekerheid. Zelf runt hij ook het boekingskantoor Rootstown en ook daar blijven de coronamaatregelen problemen veroorzaken. “In veel contracten wordt een pandemie intussen opgenomen als een geval van overmacht, wat betekent dat beide partijen geen onkosten kunnen verhalen op de andere wanneer een event wordt afgelast.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"