Raadslid Vandenbroeck ontdekte per toeval dat 2 speeltuinen in Aarschot in jachtgebied liggen en interpelleerde erover op de gemeenteraad..
Volledig scherm
PREMIUM
Raadslid Vandenbroeck ontdekte per toeval dat 2 speeltuinen in Aarschot in jachtgebied liggen en interpelleerde erover op de gemeenteraad.. © Dirk Desmet

Meerderheid onderzoekt of nog meer van haar gronden in jachtgebied liggen maar roept op tot voorzichtigheid inzake het ontkleuren van terreinen

AarschotDe meerderheid in Aarschot bekijkt wat ze kan doen aan het feit dat speeltuin Stapsteen in Rillaar in een jachtgebied ligt en onderzoekt of er nog meer van de stadsgronden betrokken zijn. Dat zei onder andere schepen Isabelle Dehond (Open Vld) op de gemeenteraad van donderdag 11 februari in haar antwoord op een interpellatie van onafhankelijk raadslid Dries Vandenbroeck. De meerderheid waarschuwt dat er voorzichtig moet omgesprongen worden met het ontkleuren van terreinen als jachtgebied.

 1. Ben De Goignies evalueert tussentijds Leuven Bears: “Het wisselvallige moet nog uit het spel”
  Basketbal Euromillions League

  Ben De Goignies evalueert tussen­tijds Leuven Bears: “Het wisselval­li­ge moet nog uit het spel”

  De basketbalcompetitie is vier maanden ver. De eerste rapporten kunnen geschreven worden. Bij Leuven Bears werd de voorbije tijd regelmatig warm en koud tegelijk geblazen. Een prima voorbereiding en een mooi bekerparcours werden afgewisseld met een abrupt slotakkoord in diezelfde beker en wisselende uitslagen in de competitie. Er is duidelijk nog marge voor progressie.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo