De wagen kwam net voor een gevel tot stilstand.
Volledig scherm
De wagen kwam net voor een gevel tot stilstand. © Bollen

Man zonder rijbewijs zet met een geleende wagen dorp op stelten en... blijkt ook nog eens onder invloed

 1. Nieuwe gsm-masten in Tielt-Winge blijven de gemoederen beroeren: “Denken ze nu echt dat wij dommeriken zijn?”
  PREMIUM
  Tielt-Winge

  Nieuwe gsm-mas­ten in Tielt-Win­ge blijven de gemoederen beroeren: “Denken ze nu echt dat wij dommeriken zijn?”

  De bewoners die langs de Diestsesteenweg in Tielt-Winge wonen zijn boos op burgemeester Rudi Beeken (Open Vld). Recent werd er begonnen met het plaatsen van twee gsm-masten langs de steenweg, maar zowat iedereen in de buurt was volgens hen niet op de hoogte. De burgemeester reageerde eerder door te zeggen dat ze het informatiebord hadden moeten lezen dat er geplaatst werd voor het openbaar onderzoek, maar dat vinden ze te kort door de bocht. “Het lijkt alsof wij dom zijn en intussen zijn wij de klos. In dit dossier is er best wel meer stof tot nadenken.”
 2. Eerstelijnszone Zuiderkempen krijgt twee vaccinatiecentra: “We denken aan grote locaties die op korte termijn kunnen uitgerust zijn”
  PREMIUM
  Zuiderkempen

  Eerste­lijns­zo­ne Zuiderkem­pen krijgt twee vaccinatie­cen­tra: “We denken aan grote locaties die op korte termijn kunnen uitgerust zijn”

  In het Vlaams Parlement gaf minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) woensdag te kennen dat Vlaanderen mikt op 120 vaccinatiecentra - één per 50.000 Vlamingen. In de eerstelijnszone Zuiderkempen worden er in principe twee vaccinatiedorpen opgebouwd - de ene in de zone van Herselt, Hulshout en Westerlo en de andere in Geel, Laakdal of Meerhout. Voor de eerstelijnszone en de lokale besturen is het alle hens aan dek, want er is nu zelfs sprake van een deadline op 1 februari. “We zijn een beetje in snelheid gepakt.”
 3. Philip zoekt een hersteller voor zijn veertig jaar oude ‘laptop’: “Mijn kinderen weten niet wat ze zien”
  PREMIUM
  Aarschot

  Philip zoekt een hersteller voor zijn veertig jaar oude ‘laptop’: “Mijn kinderen weten niet wat ze zien”

  Philip Zvar (50) uit Aarschot is op zoek naar iemand die zijn veertig jaar oude laptop kan herstellen, een zogenaamde PDC Clipper waarvan er maar een tachtigtal werden geproduceerd begin jaren tachtig. “Mijn papa vroeg mij of ik een computer wilde, maar toen ik hem vroeg wat zoiets dan kon doen, moest hij mij het antwoord schuldig blijven”, vertelt Philip. “Volgens hem was het wel de toekomst.”
 1. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie

 2. Vrouw veroorzaakt ravage met gestolen postbusje
  Play

  Vrouw veroor­zaakt ravage met gestolen postbusje