In de Duivenstraat kwam een man onder zijn tractor terecht.
Volledig scherm
In de Duivenstraat kwam een man onder zijn tractor terecht. © Bollen

Man komt onder tractor terecht en sterft ter plaatse

 1. Uitbaatster Tugba (28) biedt met Chocotale concept aan om van te smullen: “Hier waan je je in de chocolade-en-aardbeien hemel”
  PREMIUM
  Aarschot

  Uitbaat­ster Tugba (28) biedt met Chocotale concept aan om van te smullen: “Hier waan je je in de chocolade-en-aardbeien hemel”

  In het centrum van Aarschot vind je sinds kort een klein, prachtig winkeltje. Al is ‘winkel’ niet de juiste benaming want hier waan je je in de chocolade- en aardbeienhemel. Tugba Dönmez (28), de uitbaatster van de zaak, heeft de unieke gave om klanten een gelukkig gevoel geven wanneer ze de winkel verlaten. In haar vorige job als stewardess kon ze overal ter wereld inspiratie opdoen. Maar koken is haar passie, en liefst zo gezond mogelijk. Dit alles bracht haar bij dit - toch wel - unieke concept in Vlaanderen: ‘Chocotale’. De rode draad in haar verhaal? Aardbeien én chocolade. Beter kan het niet worden, toch?
 2. Supporter voor Rode Duivels als een VIP in de Kloostergang: “Belgischer kan het niet worden”
  Aarschot

  Supporter voor Rode Duivels als een VIP in de Klooster­gang: “Belgischer kan het niet worden”

  Zaterdag is het zover: de Rode Duivels spelen hun eerste match op het EK voetbal. Aarschot is er helemaal klaar voor. Niet alleen in de nieuwe tent van Crystal open air kan je een tafel reserveren, ook bij de heren van de Kloostergang kan je mee supporteren. Koen Naulaerts en Kenny Hermans bieden VIP-tafels aan. “Belgischer kan het niet worden: Belgische kaasfondue, Belgisch brood en Belgisch bier”, aldus Koen.
 1. Organisatoren van Hagelandse 101 wandelen voor de eerste keer hun eigen tocht: “Alles doet pijn, maar het is zeker haalbaar”
  PREMIUM
  Hageland

  Organisato­ren van Hagelandse 101 wandelen voor de eerste keer hun eigen tocht: “Alles doet pijn, maar het is zeker haalbaar”

  Binnen enkele maanden is het zover: de Hagelandse 101. Een wandeltocht waar menig wandelaar volop naar uitkijkt. Met zijn 101 kilometers en 750 hoogtemeters die je binnen de 24 uur moet overwonnen hebben is het een ware uitdaging waar je beter niet ongetraind aan begint. Organisatoren Jo Langela (50) en Tony Coussens (51) deden de test. Hun tocht startte vrijdagavond symbolisch om 21.01 uur. Zaterdagochtend rond 11.30 uur kwamen de heren aan bij de Vlooybergtoren in Tielt-Winge. Met al 75 km op de teller kregen ze een heerlijk lokaal ontbijt van tv-kok Jeroen De Pauw.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!