Links Ken M. en rechts slachtoffer Tamara (39).
Volledig scherm
PREMIUM
Links Ken M. en rechts slachtoffer Tamara (39). © Vertommen/rv

Man ensceneert zelfmoord echtgenote, maar stervende vrouw kan nog net hulpdiensten bellen

"Ze heeft haar polsen overgesneden", vertelde Ken M. (40) uit Aarschot in paniek aan zijn vader. In werkelijkheid had hij zélf in haar polsen gesneden en haar gedwongen een afscheidsbrief te schrijven. Eén ding zag hij over het hoofd: hij liet zijn vrouw achter in de veronderstelling dat ze zou sterven, maar ze kon op het laatste nippertje de hulpdiensten bellen. "Het was mijn man."

15 reacties

 • Rayan El Arami

  1 jaar geleden
  Ik zou het als ouder veel erger vinden dat ik zo'n beest mee op de wereld gezet heb dan hem in boeien zien afgevoerd worden.
 • William Lambrecht

  1 jaar geleden
  Raf Peeters. Aan jou scheelt duidelijk ook wat !
 • Elise van den Brugge

  1 jaar geleden
  Het overspel van zijn vrouw was dé druppel.. om als een beest tekeer te gaan maar nog wel rustig genoeg te zijn om daar omheen een zelfmoordverhaal in scène te zetten... sterk staaltje victimblaming.. Ik kan me nog enigszins voorstellen dat het je zwart voor de ogen wordt bij bedrog van je partner, maar deze man was bijzonder helder voor iemand die “doordraaide”
 • Geert Maes

  1 jaar geleden
  Moordpoging gelijk stellen aan moord met bijhorende straf. Het is niet omdat men "geluk" heeft dat het slachtoffer niet overlijdt dat men strafvermindering moet krijgen.
 • lauren van eupen

  1 jaar geleden
  Er lopen teveel van dat soort monsters rond
 1. Feestjaar rond 100ste verjaardag van ‘Blaubergse’ roman De Verlossing van Willem Elsschot wordt afgetrapt met boekenketting: “Hopen op kettingreactie waarbij heel Herselt het boek leest”
  blauberg

  Feestjaar rond 100ste verjaardag van ‘Blaubergse’ roman De Verlossing van Willem Elsschot wordt afgetrapt met boekenket­ting: “Hopen op kettingre­ac­tie waarbij heel Herselt het boek leest”

  Ook in 2021 wordt het leven en werk van auteur Willem Elsschot gevierd in Herselt. Het is dit jaar namelijk 100 jaar geleden dat zijn roman ‘De Verlossing’, dat zich in het dorp Blauberg afspeelt, uitkwam. Het gemeentebestuur trapt het feestjaar af met een boekenketting van ‘De Verlossing’. De 200 trouwste lezers van de bibliotheek krijgen elk een boekenpakket met de roman en bijhorend achtergrondboek, waarbij het de bedoeling is dat zij het pakket doorgeven aan familie en vrienden zodat uiteindelijk heel wat mensen kennismaken met Elsschots oeuvre.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!