Ken M. (links) terwijl hij in de boeien wordt geslagen en slachtoffer Tamara (39).
Volledig scherm
Ken M. (links) terwijl hij in de boeien wordt geslagen en slachtoffer Tamara (39). © vertommen / rv

Man die zelfmoord vrouw ensceneerde krijgt 10 jaar cel: veertiger voor ogen ouders meteen in de boeien geslagen

Ken M. (40) uit Aarschot is veroordeeld tot 10 jaar cel voor de moordpoging op zijn vrouw. M. bracht de moeder van zijn kind messteken toe in de halsstreek. Daarna sneed hij in haar polsen om te laten uitschijnen dat het om zelfmoord ging. Volgens de rechter bestaat er vluchtgevaar, waarop hij de veertiger na het vonnis meteen liet overbrengen naar de gevangenis.

35 reacties

 • Henk Clicteur

  1 jaar geleden
  Voor mij mag hij 30 jaar krijgen ...zonder vrijstelling.
 • Erwin Vander Putten

  1 jaar geleden
  Hopelijk gaan de advocaten van de veroordeelde in beroep...dit is de enige kans om de straf beduidend te verzwaren voor deze gek.
 • Michel Schoolmeesters

  1 jaar geleden
  Iemand's leven beroven "levenslang" te kostelijk, dus terechtstelling !!! of pogen !! "30 jaar" moeten zij hebben volgens mij. Maar de staat kan dat niet betalen,dus geven 10 jaar met kans op vrijlating,na 5-6jaar?
 • Petra

  1 jaar geleden
  Slechts 10 jaar voor moord met voorbedachte rade ? En na 1/3 Van zijn straf zal hij reeds vrijkomen. Die mevrouw haar leven is wel veel meer waard dan dat . Ze zal altijd met angst blijven leven en dat zal nog erger worden op de dag dat hij na 3jaar terug vrij zal komen. Veel sterkte voor het slachtoffer.
 • Regis Desmet

  1 jaar geleden
  Wauw hoe trots moeten we zijn als Belg ? Binnen 3jaar is deze moordende fantast weer vrij, ik wil alleen nog Vlaming zijn hopelijk de rest alleen nog Brusselaars en Walen
 1. De Zoerla en De Waai worden vaccinatiecentra van eerstelijnszone Zuiderkempen
  zuiderkempen

  De Zoerla en De Waai worden vaccinatie­cen­tra van eerste­lijns­zo­ne Zuiderkem­pen

  De locaties van de twee vaccinatiecentra in de eerstelijnszone Zuiderkempen zijn bekend. De inwoners van Geel, Laakdal en Meerhout zullen hun spuitje tegen het coronavirus krijgen in zaal De Waai in Geel. Evenementenhal De Zoerla in Zoerle-Parwijs (Westerlo) zal dan weer dienst doen als vaccinatiecentrum voor de inwoners van Westerlo, Hulshout en Herselt. Vanaf half februari gaan de vaccinaties van start.
 1. Slimme hond haalt bier voor baasje
  Play

  Slimme hond haalt bier voor baasje

 2. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen