Van links naar rechts: kunstenaars Freija Van Esbroek en Maarten Van Aerschot, samen met CC verantwoordelijke Maaike Vanderhaegen.
Volledig scherm
Van links naar rechts: kunstenaars Freija Van Esbroek en Maarten Van Aerschot, samen met CC verantwoordelijke Maaike Vanderhaegen. © Dirk Desmet

Lokale kunstenaars en automatische installaties gooien reddingsboei voor Boze Wolffestival

AarschotCC Gasthuis organiseert voor de negende keer haar Boze Wolffestival. Normaal is dat een internationaal figurentheaterfestival maar dit jaar zijn het vooral lokale kunstenaars die ervoor zorgen dat het alsnog coronaproof kan doorgaan. Drie weekends lang kan je in het CC genieten van verschillende installaties en performances. Helaas is er geen enkel perspectief voor een volledige heropening. 

 1. Bloemenpracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips
  PREMIUM
  Hageland

  Bloemen­pracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips

  Deze maand komen de bloesems weer piepen! Ideaal om in het Hageland te genieten van feeërieke natuurlandschappen, nu het sociale leven alweer op een laag pitje staat. Wij trokken de Brabantse wijngaarden in en stippelden een leuke fietsroute uit, goed voor zo’n anderhalf uur of 25,4 km fietsplezier in de beentjes. Onderweg ontdek je onder meer fruitdorp Glabbeek, de geboortestreek van Eddy Merckx, tal van kunstwerken en takeawaystops.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen