StressFactor LIVE 2019 - Mark with a K
Volledig scherm
StressFactor LIVE 2019 - Mark with a K © LBR

Leerlingen SIMA organiseren eigen festival tijdens schooluren

De leerlingen van het SIMA in Aarschot organiseren op donderdag 9 mei 2019 hun eigen festival tijdens de schooluren. Samen met StressFactor LIVE toveren ze de speelplaats om tot een echt festivalterrein. Een topaffiche met onder meer Michael Schack, Partyshakerz, Mark With a K & Mc Chucky.

0 reacties

 1. Tweede moderne stripalbum rond “De Witte van Zichem” klaar: “De Zichemnaar zal de plekjes wel herkennen”
  PREMIUM
  Zichem

  Tweede moderne stripalbum rond “De Witte van Zichem” klaar: “De Zichemnaar zal de plekjes wel herkennen”

  Tom Huybrechts (36) uit Zichem stelde zijn tweede stripalbum rond “De Witte van Zichem” voor in de tuin van het geboortehuis van schrijver Ernest Claes. Het album verschijnt net een jaar na het eerste exemplaar “100 jaar later”. In het nieuwe album zijn de vertrouwde personages zoals Jef de Smid, Bet Kek en pastoor Munte aanwezig. Maar Tom creëerde er ook nieuwe, zoals “Door de kletskop”, die hij baseerde op echte Zichemnaren. “Mijn jeugddroom begint eindelijk vorm te krijgen.”
 2. Ontdek de werken van Herseltse kunstenaars in alle deeldorpen tijdens Toernee Artistiek
  Herselt

  Ontdek de werken van Herseltse kunste­naars in alle deeldorpen tijdens Toernee Artistiek

  Dit weekend organiseert de gemeente Herselt, in samenwerking met heel wat Herseltse kunstenaars, voor de eerste keer de kunstroute Toernee Artistiek in alle deeldorpen. Op acht verschillende locaties, zowel op openbare plaatsen als in enkele ateliers zelf, zullen 23 kunstenaars hun werken tentoonstellen. Vrijdagnamiddag maakten de deelnemers per bus al een rondrit langs elkaars kunstwerken.