"Het was één familie en ik ben hun knuffelcontact", zegt initiatiefneemster Lilly die als Elf mee reisde.
Volledig scherm
"Het was één familie en ik ben hun knuffelcontact", zegt initiatiefneemster Lilly die als Elf mee reisde. © Facebook Stad Aarschot

Kritiek op doortocht kerstman in Aarschot blijkt ongegrond

AarschotDe doortocht van de kerstman in Aarschot zondag 20 december ging niet onopgemerkt voorbij. Heel wat mensen hadden kritiek omdat er zeven personen in de bus zaten en die dan ook nog snel door de straten zou hebben gereden. Organisatrice Lilly Schrijvers vindt het heel jammer maar alles verliep volgens haar perfect volgens de coronamaatregelen: “Die mensen vormen echt één familie en ik ben hun knuffelcontact.” De agenten, die de kerstman begeleidden, bevestigen haar verhaal.

 1. Nog een extra besmetting in HABK academie in Aarschot
  Aarschot

  Nog een extra besmetting in HABK academie in Aarschot

  In de tekenschool HABK in de Aarschotse deelgemeente Gelrode is 1 bijkomende coronabesmetting vastgesteld. Zondag bleek al één leerling besmet met de Britse variant. Twee leerkrachten en 32 leerlingen die er les volgden moesten daardoor 10 dagen in quarantaine. “Helaas zijn nog niet alle resultaten bekend. Sommige mensen zijn immers via hun eigen huisarts getest en we hebben nog geen zicht op die laatste resultaten”, zegt burgemeester Gwendolyn Rutten.
 2. Prinses van de boerderij is niet meer: “Gabane was een specialleke”
  PREMIUM
  Tielt-Winge

  Prinses van de boerderij is niet meer: “Gabane was een specialle­ke”

  In Tielt-Winge rouwen boer Bart Willems (48) en zijn gezin om Gabane, een koe die voor hen wel heel speciaal was en recent overleed. Negen jaar lang verzorgden ze haar dag in dag uit en ook de kinderen waren dol op het dier. “Zij was de koningin onder onze koeien en leverde ons verschillende prijzen op.” Wie was Gabane en wat is haar verhaal precies? Wij gingen op onderzoek en luisterden naar de verhalen van een speciale dame in het leven van de boer.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen