Jente Pironet met Anton Walgrave.
Volledig scherm
PREMIUM
Jente Pironet met Anton Walgrave. © PGA

INTERVIEW. Portland-frontman Jente Pironet (30) en zijn docent zang Anton Walgrave: “Jij had echt aandacht voor wat er in ons hoofd omging”

AarschotAls frontman van Portland was Jente Pironet, naast frontvrouw Sarah Pepels, onlangs nog met hun prachtige cover ‘Somewhere along the way’ te zien in het televisieprogramma ‘The Best Of’. Talent? Geen gebrek aan, bleek nog maar eens. Maar dat hij dat ook kon ontwikkelen, dankt Pironet aan docent zang Anton Walgrave. “Dat ‘mediteren’ tijdens onze lessen... Dat neem ik nog altijd mee wanneer ik zenuwachtig ben voor een optreden.”

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Op de valreep toch nog eens Supermadam: 64 vrouwelijke onderneemsters toonden dit weekend hun talent in stadsfeestzaal Aarschot. “Dit gaat niet over succes of concurrentie, maar over gewoon even mogen ‘zijn’”
  Aarschot

  Op de valreep toch nog eens Supermadam: 64 vrouwelij­ke onderneem­sters toonden dit weekend hun talent in stadsfeest­zaal Aarschot. “Dit gaat niet over succes of concurren­tie, maar over gewoon even mogen ‘zijn’”

  Het mag intussen helaas opnieuw niet meer, maar dit weekend vond in de stadsfeestzaal in Aarschot opnieuw de supermarkt van de supermadammen plaats. Zo’n 64 vrouwelijke onderneemsters stonden er met hun standjes van klein tot groot. Gaande van zelfgemaakte juwelen, wenskaarten, tassen, kleding en nog zoveel meer. Hiermee wilde organisatrice Marlies Van Wemmel (39) de creatieve onderneemsters toch nog een laatste keer extra in de spotlight zetten.