Inès heeft merrie Angel al terug maar om Ocean weer thuis te krijgen, trekt ze nu naar de vrederechter.
Volledig scherm
PREMIUM
Inès heeft merrie Angel al terug maar om Ocean weer thuis te krijgen, trekt ze nu naar de vrederechter. © Dirk Desmet

Inès (20) wéét waar haar gestolen miniatuurpaarden zijn, maar kan blijkbaar niets doen: “Eentje heb ik zelfs moeten terugkopen voor 350 euro. Mijn éigen paard, hé”

AarschotInès Vleugels (20) uit Langdorp trekt naar de vrederechter om haar laatste miniatuurpaardje terug te krijgen dat in november vorig jaar samen met 2 andere werd gestolen van een weide in Blauberg (Herselt). Eentje kon ze al ophalen in Zandhoven, voor het tweede moest ze hallucinant genoeg wel betalen... “Ik voel mij belazerd, ik heb alle papieren, maar blijkbaar volstaat dat niet. Gelukkig heb ik ook de aankoopdocumenten nog, anders had ik helemaal geen zaak.”

 1. Buurtbewoners massaal in de bres voor getroffen gezin na woningbrand: “Inzamelactie is een groot succes, maar ze hebben het heel zwaar”
  PREMIUM
  Holsbeek

  Buurtbewo­ners massaal in de bres voor getroffen gezin na woning­brand: “Inzamelac­tie is een groot succes, maar ze hebben het heel zwaar”

  De zware woningbrand van zaterdagavond in Holsbeek laat diepe sporen na bij het getroffen gezin. Bijna alle bezittingen van bewoners Marc en Sonia werden verwoest en het huis is onbewoonbaar verklaard. De buurt startte daarom een inzamelactie en die werd op korte tijd een groot succes. “Sonia is heel emotioneel en Marc heeft derdegraads brandwonden opgelopen. Hij is geopereerd en wakker, maar krijgt zware verdoving om de pijn te kunnen verdragen”, vertelt buurtbewoonster Hilde Smets.
 2. Skaters vragen nieuw skatepark, zo’n 500 ondertekenden een online petitie
  Scherpenheuvel-Zichem

  Skaters vragen nieuw skatepark, zo’n 500 onderteken­den een online petitie

  Uitbater van skatewinkel Level 8 in Scherpenheuvel Bart Waegemans (53) is ontgoocheld, net als de skaters uit de regio. Samen hadden ze een petitie ingediend bij het stadsbestuur met zo’n 500 handtekeningen om te ijveren voor een nieuw skatepark in de stad maar dat komt er niet direct, het stadsbestuur staat wel open voor de bouw van een nieuw park maar dat zal niet voor morgen zijn.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king