Horeca-uitbater gaat achter inbrekers van 14 en 17 aan, en krijgt slaag

De uitbater van een brasserie in Aarschot is dinsdagnacht ernstig gewond geraakt toen hij twee minderjarige inbrekers op heterdaad betrapte. De tieners van 14 en 17 jaar oud sloegen hem met een metalen stok op het hoofd. De man werd met een open schedelbreuk weggevoerd.

 1. “Eindelijk! Eindelijk! Eindelijk”, Heropening van terras Café ‘t Kapelhof zorgt voor (vele) gelukkige gezichten
  PREMIUM
  Rillaar

  “Eindelijk! Eindelijk! Eindelijk”, Heropening van terras Café ‘t Kapelhof zorgt voor (vele) gelukkige gezichten

  Zaterdag 8 mei zal voortaan een dag zijn om nooit te vergeten. Het is dé dag waarop de horeca haar terrassen weer mag uitstellen en de klanten weer rijkelijk mag bedienen. Uitbaatster Daisy Vervloesem van café ‘t kapelhof in Rillaar is hier zeer gelukkig mee “We zijn 7 maanden thuis geweest, het werd echt tijd dat we weer mogen heropenen”. Bovendien kunnen de klanten voortaan genieten van iets extra. Ben jij ook benieuwd wat het is?
 2. Daar zijn ze dan, de eerste klanten op het terras: “Hier hebben we zo naar uitgekeken”
  Kempen

  Daar zijn ze dan, de eerste klanten op het terras: “Hier hebben we zo naar uitgekeken”

  Ze hebben er zo naar uitgekeken, die 8ste mei. Na een maandenlange sluiting mogen de horecazaken weer klanten ontvangen. Voorlopig alleen maar op het terras, maar het is voor heel wat zaken nog altijd beter als niets. We trekken heel de dag door de Kempen voor sfeerbeelden en zorgen regelmatig voor een update. En nu vooral... genieten. “Wij hebben er in elk geval zo naar uitgekeken”, klinkt het iets voor 9 uur op het terras van De Jachthoorn in Hoogstraten.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op