Nick Van Bedts en Vincent De Roeck, uitbaters van cocktailbar, brasserie, pool- & snookerhal 'Abricot'.
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Van Bedts en Vincent De Roeck, uitbaters van cocktailbar, brasserie, pool- & snookerhal 'Abricot'. © PGA

Het eerste openingsweekend van bar en brasserie ‘Abricot’ was een succes: “We hebben bewezen dat de horeca op een veilige manier open kan”

AarschotHet eerste weekend van de heropening van de terrassen kent een positieve start. De klanten zijn enthousiast en de horeca uitbaters herleven. Uitbaters van brasserie ‘Abricot’ Vincent De Roeck en Nick van Bedts zijn in hun nopjes over het afgelopen weekend: “De eerste twee dagen waren een succes, hopelijk kunnen we dit aanhouden”. Onze reporter sprak hen na sluitingstijd om het weekend te evalueren.

  1. Maak kennis met ‘Cristal Open Air’ van Aarchot: De tent waarin zowel een clubfeestje van 500 man als een minifestival met 3.500 toeschouwers kan plaatsvinden
    PREMIUM
    Aarschot

    Maak kennis met ‘Cristal Open Air’ van Aarchot: De tent waarin zowel een clubfeest­je van 500 man als een minifesti­val met 3.500 toeschou­wers kan plaatsvin­den

    Volgende week - op 9 juni - staan we alweer een stukje dichter bij de vrijheid. Om dat in de verf te zetten, komt Aarschot met een fantastisch project: op de site achter het station verrijst binnenkort immers Cristal Open Air, een multifunctionele en polyvalente openlucht theatertent die gedurende de zomerweekends tot en met 12 september verscheidene culturele evenementen zal huisvesten. De tent is dankzij aparte modules aanpasbaar aan het evenement en de grootte van het publiek. Op 11 juni volgt het startschot met de openingsmatch van het EK Voetbal op een gigantisch LED-scherm. Wat kunnen we verwachten en wat staat er nog meer op de planning?