Burgemeester Peeters en Van Rompuy bij de klok
Volledig scherm
Burgemeester Peeters en Van Rompuy bij de klok © Geert Mertens

Herman Van Rompuy bezoekt zijn klok

0 reacties

 1. Een eigen lampenwinkel in Tielt-Winge, maar Ludo (63) en Maria (63) verloren hun hart aan Senegal, waar ze lokale school helpen: “Niet alleen het weer, maar ook de mensen zijn hier warmer”
  PREMIUM
  Tielt-Winge

  Een eigen lampenwin­kel in Tielt-Win­ge, maar Ludo (63) en Maria (63) verloren hun hart aan Senegal, waar ze lokale school helpen: “Niet alleen het weer, maar ook de mensen zijn hier warmer”

  Ludo Kennes (63) en Maria Louisa Geebelen (63) zijn de zaakvoerders van Lichtweelde in Tielt-Winge, maar daar zal je ze niet al te vaak tegenkomen. Sinds enkele jaren vertoeft het koppel immers zeven maanden per jaar in Senegal, waar ze zich ontfermen over de lokale school. Elk jaar vullen ze thuis een container vol hulpgoederen, die ze dan meenemen naar daar. “De dankbaarheid die je van de bevolking krijgt, is enorm. Ons krijg je hier niet meer weg.”
 2. Rock Werchter reageert voor het eerst op onzekerheid rond festival: “We blijven toewerken naar begin juli, maar sluiten andere opties niet uit”
  Rotselaar

  Rock Werchter reageert voor het eerst op onzeker­heid rond festival: “We blijven toewerken naar begin juli, maar sluiten andere opties niet uit”

  Gaat Rock Werchter door op de geplande data in juli? Die hoop slinkt met de dag. Rock Werchter-organisator Herman Schueremans (67) gaat nog uit van een festival op volle capaciteit, desnoods twee maanden later. En ook de organisatie achter Rock Werchter reageert nu voor het eerst. “De ene dag is de stemming optimistisch, de volgende dag kleurt somberder.”
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie