Kristel Appelt tijdens het eerste assisenproces in februari dit jaar.
Volledig scherm
Kristel Appelt tijdens het eerste assisenproces in februari dit jaar. © Photo News

Helikopterbruid voor strafrechter nadat ze drugs en gsm via condoom in onderbroek cel probeert binnen te smokkelen

LEUVEN/AARSCHOT/HASSELTKristel Appelt (27), die in november een tweede maal terechtstaat in het Leuvense assisenhof, moet zich maandag in de correctionele rechtbank in Leuven verantwoorden voor drugsbezit in de gevangenis in Hasselt.

 1. Uitslaande brand vernielt stal, paard en koeien gered
  Zichem

  Uitslaande brand vernielt stal, paard en koeien gered

  Hulpdiensten kregen zaterdagavond rond 21 uur melding van een uitslaande brand in een stal langs Weg Messelbroek in Zichem. Brandweerlui vanuit Scherpenheuvel en Diest snel ter plaatse. Een paard en enkele koeien kunnen bevrijd worden. De eigenaar liep lichte brandwonden op. De toestand is ondertussen onder controle. De brandweer is nog steeds ter plaatse om bluswerken af te ronden. Hoe de brand is kunnen ontstaan is voorlopig nog niet geweten maar zal zeker verder onderzocht worden na de bluswerkzaamheden.
 2. Openingsweekend Druppel Del Mar 2.0 was een succes: “Een beetje Zuid-Frankrijk in Aarschot!”
  PREMIUM
  Aarschot

  Openings­week­end Druppel Del Mar 2.0 was een succes: “Een beetje Zuid-Frank­rijk in Aarschot!”

  Druppel Del Mar 2.0, de zomerbar van ‘Den Druppel’ in Aarschot, heeft vrijdagavond de deuren geopend. Een nieuwe start, nadat de zomerbar vorige maand in vlammen opging. De eigenaars bleven niet bij de pakken zitten en kwamen terug, en - het mag gezegd worden - beter dan ooit. De nieuwe start werd gevierd met een openingsweekend. Verschillende artiesten én een stralende zon zorgden voor lachende gezichten.