t KomTaf Buurtkar met Marika Ceulemans en Wout Plasmans.
Volledig scherm
t KomTaf Buurtkar met Marika Ceulemans en Wout Plasmans. © Berten Steenwegen

Heb je probleem of nood aan een babbel?Voortaan komt ‘t KomTaf Buurtkar naar je toe

AarschotHeb je nood aan een babbel? Voel je je niet goed in je vel? Of voel je je soms eenzaam? Wil je mensen in je buurt leren kennen? Zit je met vragen? ‘t KomTaf Buurtkar zoekt samen met jou naar de juiste hulpverlening die jou op weg helpt met al je vragen. 

 1. Van een herfstweekend tot gratis plaatsing van badkamertegels: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van een herfstweek­end tot gratis plaatsing van badkamerte­gels: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Leuven en het Hageland

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van een feest op het Martelarenplein van Leuven tot kraslotjes in Diest: op deze zeven locaties in Leuven en het Hageland geniet jij van speciale acties tijdens het Weekend van de Klant.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.