Rudy Scheys van brouwerij Vissenaken houdt van het kleinschalige van het brouwen.
Volledig scherm
Rudy Scheys van brouwerij Vissenaken houdt van het kleinschalige van het brouwen. © Baert Marc

Hageland wordt stilaan Bierland

AARSCHOT/ VISSENAKENBrouwerij Wolf uit Aarschot lanceert vandaag een nieuw bier: Wolf Black. Op enkele jaren tijd zijn er tientallen nieuwe bieren gelanceerd in het Hageland. "Mensen weten nu dat er meer is dan alleen Leffe."

 1. ASSISEN. Dochter van slachtoffer getuigt over dodelijke steekpartij na burenruzie: "Het beeld dat mijn papa een vrouw zou aanvallen. Ik heb het daar nog altijd heel moeilijk mee”
  Leuven

  ASSISEN. Dochter van slachtof­fer getuigt over dodelijke steekpar­tij na burenruzie: "Het beeld dat mijn papa een vrouw zou aanvallen. Ik heb het daar nog altijd heel moeilijk mee”

  Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Zijn weduwe, de wetsdokter en de vrouw van de beschuldigde komen vandaag getuigen.
 2. Cafe De Oude Tijd is voor uitbater Bart verleden tijd: “Ik zoek een nieuwe uitbater want in deze 2de lockdown light heb ik de knoop doorgehakt, mentaal is het te zwaar voor mij”
  PREMIUM
  Aarschot

  Cafe De Oude Tijd is voor uitbater Bart verleden tijd: “Ik zoek een nieuwe uitbater want in deze 2de lockdown light heb ik de knoop doorgehakt, mentaal is het te zwaar voor mij”

  Café De Oude Tijd, de zaak werd zo genoemd door Brouwerij Haacht, langs de Leuvense Straat in Aarschot zoekt in coronatijden een nieuwe uitbater. Zaakvoerder Bart Verbruggen (31) vindt het welletjes geweest en kan het mentaal niet meer aan. “De zaak draait nochtans heel goed en financieel is er zeker geen probleem. Heel de coronacrisis heeft mij een mentale slag gegeven en daarom is het goed dat ik iemand anders zoek om de traditie verder te zetten.”