Rutten samen met haar man Jimmy Geurts in koffiebar Pauze.
Volledig scherm
Rutten samen met haar man Jimmy Geurts in koffiebar Pauze. © Bollen

Gwendolyn Rutten wordt even kelner

AARSCHOTDe nieuwe koffiezaak Pauze in de Gasthuisstraat in Aarschot is sinds gisteren open. De zaak van Jimmy Geurts, de man van Gwendolyn Rutten, was meteen een schot in de roos.

 1. Ticketinkomsten ‘Klassiek Revisited’-concert met Stijn Kolacny gaan naar noodfonds voor wateroverlast
  PREMIUM
  Aarschot

  Ticketin­kom­sten ‘Klassiek Revisited’-con­cert met Stijn Kolacny gaan naar noodfonds voor waterover­last

  Het zomerfestivalprogramma van Cristal Open Air in Aarschot draait sinds half juli in een 100% coronaproof omgeving onder een overdekte openluchttent. Het tryoutconcert van Clouseau op 5 augustus is inmiddels uitverkocht maar er komt nog een hele reeks mooie concerten aan, zoals het revancheconcert van Ozark Henry op zondag 8 augustus en het ‘Klassiek Revisited’-concert van Stijn Kolacny op 15 augustus. De ticketinkomsten van dat laatste worden geschonken aan het Vlaams Noodfonds. Ook de artiest zelf doet zijn duit in het zakje.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.