Burgemeester Gwendolyn Rutten (Open Vld).
Volledig scherm
Burgemeester Gwendolyn Rutten (Open Vld). © CARMEN DE VOS

Gwendolyn Rutten reageert op vuilwaterprobleem in Rillaar: “Verouderde leidingen moeten snel vervangen worden”

Burgemeester van Aarschot, Gwendolyn Rutten (Open Vld), wil dat de verouderde waterleidingen in haar gemeente zo snel mogelijk worden vervangen. Dat zegt ze nadat woensdag enkele bewoners uit Rillaar en omstreken hun beklag deden over vuil, bruin water dat bij hen uit de kraan loopt. De Watergroep is ondertussen een dossier opgestart om de leidingen op termijn te vervangen. Rutten wil evenwel dat ze vaart maken, bovendien is ze zeer verontwaardigd over de reactie van De Watergroep. 

 1. Café Het Gemeentehuis komt met ludieke ‘vaccinatie-actie’, maar wordt verwijderd door Facebook: “Zij konden er niet om lachen, mijn klanten gelukkig wel”
  Rillaar

  Café Het Gemeente­huis komt met ludieke ‘vaccinatie-ac­tie’, maar wordt verwijderd door Facebook: “Zij konden er niet om lachen, mijn klanten gelukkig wel”

  Ronny De Ryck, uitbater van café Het Gemeentehuis, lanceerde woensdag een wel zeer ludieke actie op Facebook. “Wij helpen vaccineren!”, zo klonk het. Met zijn ‘Orale Vaccins’ wil hij de heropening van de horeca in de kijker zetten. Het bericht werd verschillende keren gedeeld op sociale media en mensen zagen de humor er duidelijk van in. Al dacht Facebook zelf er anders over. Zijn bericht werd immers verwijderd en zijn account werd 24 uur geblokkeerd.
 1. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

 2. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij