Gwendolyn Rutten (Open Vld): “Ik wil niet in gevechtsmodus naar Brussel kijken”

Triomfeert lijsttrekker Gwendolyn Rutten straks - na de glorieuze overwinning vorig jaar in hometown Aarschot - ook bij Vlaamse verkiezingen? Rutten wil winnen, maar vooraf coalities smeden, daar doet ze niet aan mee. Eerst moet de kiezer spreken. “De mensen moeten zich afvragen waar we als land, maar ook waar waar we zélf binnen vijf jaar willen staan”, zegt ze. “Er is een duidelijke keuze tussen belasten en belonen. Open Vld staat voor het laatste!”

2 reacties

 • Du Lion Jozeph

  3 jaar geleden
  Als er nu 1 leugenaar is wel dan is dar deze mevrouw. Zij beweerde "onze gepensioneerde gratis vervoer" maar was de eerste om te zeggen Nee doen we niet.vld is er voor de rijken
 • Marco Di Scarpa

  3 jaar geleden
  Nog zo een machtsgeile partij die er alles voor over heeft voor een regeringsdeelname. En dan maar taxshiften. De rijken en bedrijven minder belastingen en de middenklasse veel meer. En dan al die nepjobs die er bij gekomen zijn die er alleen toe leiden dat er nog meer working poor zijn.
 1. “Het lijkt net de Berlijnse muur tussen Langdorp en Gijmel”, overweg Goorstraat wordt definitief afgesloten
  PREMIUM
  Aarschot

  “Het lijkt net de Berlijnse muur tussen Langdorp en Gijmel”, overweg Goorstraat wordt definitief afgesloten

  Buurtbewoners wisten niet wat ze zagen toen plots verkeersborden verschenen die aankondigden dat de spooroverweg aan de Goorstraat en Winterstraat in Langdorp vanaf 30 juni afgesloten zal worden voor gemotoriseerd verkeer. Waarom sluit de overweg? En komt het stadsbestuur met een alternatief? “Alles in acht genomen is dat de juiste beslissing om de veiligheid van de voetgangers en fietsers te garanderen en voor de aanleg van het fietstracé”, aldus burgemeester Rutten.