Gwendolyn Rutten (Open Vld): “Ik wil niet in gevechtsmodus naar Brussel kijken”

Triomfeert lijsttrekker Gwendolyn Rutten straks - na de glorieuze overwinning vorig jaar in hometown Aarschot - ook bij Vlaamse verkiezingen? Rutten wil winnen, maar vooraf coalities smeden, daar doet ze niet aan mee. Eerst moet de kiezer spreken. “De mensen moeten zich afvragen waar we als land, maar ook waar waar we zélf binnen vijf jaar willen staan”, zegt ze. “Er is een duidelijke keuze tussen belasten en belonen. Open Vld staat voor het laatste!”

2 reacties

 • Du Lion Jozeph

  3 jaar geleden
  Als er nu 1 leugenaar is wel dan is dar deze mevrouw. Zij beweerde "onze gepensioneerde gratis vervoer" maar was de eerste om te zeggen Nee doen we niet.vld is er voor de rijken
 • Marco Di Scarpa

  3 jaar geleden
  Nog zo een machtsgeile partij die er alles voor over heeft voor een regeringsdeelname. En dan maar taxshiften. De rijken en bedrijven minder belastingen en de middenklasse veel meer. En dan al die nepjobs die er bij gekomen zijn die er alleen toe leiden dat er nog meer working poor zijn.
 1. Domein Schoonhoven heeft uitbaters voor pop-up gevonden: “Een gemoedelijke en gezellige plek aan het water”
  PREMIUM
  Aarschot

  Domein Schoonho­ven heeft uitbaters voor pop-up gevonden: “Een gemoedelij­ke en gezellige plek aan het water”

  Vorig jaar kocht de stad Aarschot het 16 hectare grote recreatiedomein Schoonhoven. Het bestuur wil het domein nu zoals vroeger weer toegankelijk maken voor iedereen. In afwachting van een definitieve invulling wil men de inwoners van Aarschot al laten kennismaken met het domein. De stad zal er deze zomer al enkele activiteiten aanbieden en ging op zoek naar geïnteresseerden om de horecazaak op het domein tijdelijk uit te baten. Die uitbaters zijn nu gevonden.
 2. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.