Kunst met paaseieren als opsteker in coronatijden
Volledig scherm
Kunst met paaseieren als opsteker in coronatijden © Pascale Scheers

Gigantische paaseieren als opsteker in coronatijden

Pasen mag dan al voorbij zijn, maar bij de Aarschotse Pascale Scheers (52) leeft het nog even voort in haar tuin. Zij maakte samen met haar vrouw Gemma een paaskunstwerk en postte een foto ervan op sociale media om “de mensen een hart onder de riem te steken in deze coronatijden.”

 1. Eerstelijnszone Zuiderkempen krijgt twee vaccinatiecentra: “We denken aan grote locaties die op korte termijn kunnen uitgerust zijn”
  PREMIUM
  Zuiderkempen

  Eerste­lijns­zo­ne Zuiderkem­pen krijgt twee vaccinatie­cen­tra: “We denken aan grote locaties die op korte termijn kunnen uitgerust zijn”

  In het Vlaams Parlement gaf minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) woensdag te kennen dat Vlaanderen mikt op 120 vaccinatiecentra - één per 50.000 Vlamingen. In de eerstelijnszone Zuiderkempen worden er in principe twee vaccinatiedorpen opgebouwd - de ene in de zone van Herselt, Hulshout en Westerlo en de andere in Geel, Laakdal of Meerhout. Voor de eerstelijnszone en de lokale besturen is het alle hens aan dek, want er is nu zelfs sprake van een deadline op 1 februari. “We zijn een beetje in snelheid gepakt.”
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter