Robbe Verheyden (midden) in actie met zijn groep.
Volledig scherm
Robbe Verheyden (midden) in actie met zijn groep. © RONNY VAN CASTEREN

Geen optredens door corona, dus neemt PXL-student Robbe Verheyden met zijn groep clip op in Gasthuiskapel: “Mensen laten zien dat we nog gedreven met muziek bezig zijn!”

Geen optredens door corona maar dat weerhoudt PXL-student Robbe Verheyden (19) er niet van om actie te ondernemen en zijn muziek op de wereld los te laten. De Gasthuiskapel in zijn thuisstad Aarschot was afgelopen weekend het toneel van de clipopname van zijn single You’ll Fade Away. In 2017 stond hij met zijn band Casual Trip al op de weide van Pukkelpop. Daar was hij de jongste artiest ooit. 

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. In de winkel van Mieke en Cindy kunnen mensen die het financieel moeilijk hebben gratis én anoniem komen shoppen: “Maar we luisteren ook als ze hun hart willen luchten”
  PREMIUM
  Aarschot

  In de winkel van Mieke en Cindy kunnen mensen die het financieel moeilijk hebben gratis én anoniem komen shoppen: “Maar we luisteren ook als ze hun hart willen luchten”

  Heb je thuis ook een kast vol kleren die je niet meer aandoet? Mieke Van Geel (59) en Cindy Luyckx (40) hebben dé oplossing: breng je kleren naar de kelder van de bibliotheek van Aarschot en geef ze een tweede leven. En niet zomaar een tweede leven: mensen die het financieel wat moeilijker hebben kunnen immers volledig gratis én anoniem deze kleren en spullen komen shoppen.
 3. Aan alle wandelaars, dit is uw nieuwe uitdaging: De Hagelandse 101, of een tocht van 101 kilometer in maximaal 24 uur
  Leuven

  Aan alle wandelaars, dit is uw nieuwe uitdaging: De Hagelandse 101, of een tocht van 101 kilometer in maximaal 24 uur

  Hou jij van wandelen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is het nieuwe initiatief van vzw Hagelandse 101 zeker iets voor jou. De Hagelandse 101 is een pittige wandeltocht van 101 kilometer met 750 hoogtemeters, af te leggen in maximaal 24 uur. Op 3 en 4 september worden de wandelschoenen aangetrokken en kan de tocht beginnen. Inschrijven kan vanaf 14 mei. Wees er snel bij, de inschrijvingen zijn beperkt.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm