Vaccinatiecentrum Aarschot.
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum Aarschot. © foto rv

Geen lange wachttijden meer aan het vaccinatiecentrum in Aarschot

AarschotDoor een technisch probleem waren er donderdagvoormiddag langere wachttijden in het vaccinatiecentrum van Aarschot. Inmiddels zijn de lange wachtrijen weggewerkt en verloopt alles zeer vlot.

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Zeven padelterreinen, Finse piste en skatepark: Holsbeek heeft grootse plannen voor nieuwe sportterreinen aan De Bruul
  PREMIUM
  Holsbeek

  Zeven padelter­rei­nen, Finse piste en skatepark: Holsbeek heeft grootse plannen voor nieuwe sportter­rei­nen aan De Bruul

  De plannen voor de nieuwe sportterreinen aan de Bruul in Kortrijk-Dutsel krijgen na jaren van onderhandelingen nu echt vorm. Naast een kunst- en natuurgrasveld voor voetbalploeg KDN United is het de bedoeling om er maar liefst zeven padelterreinen, een Finse piste en een skatepark aan te leggen. “Met de hulp van subsidies misschien ook nog een multifunctioneel sportveldje en wat kleinere gym - en beweegtoestellen”, vertelt schepen Bram Van Baelen (CD&V Holsbeek), onder meer bevoegd voor Jeugd en Sport. Maar vanaf wanneer kunnen de Holsbekenaren zich gaan uitleven op die nieuwe sportterreinen?
 3. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren