Kurt De Bont van Rootstown
Volledig scherm
Kurt De Bont van Rootstown © PGA

Eventorganisator Kurt De Bont schrijft opnieuw open brief: “Waarom gelden er voor horeca andere regels dan voor evenementensector?”

AarschotOrganisator van Roots In Het Park in Aarschot, Kurt De Bont, heeft opnieuw een open brief geschreven. Hierin kaart hij de discriminatie bij de ondersteuningsmaatregelen aan. Dit deed hij al eerder, maar blijkbaar wordt er niet veel gehoor aan gegeven. Gisterenavond nog kwam hij te weten dat de omzet van de horecaterrassen niet meetellen als ze hun omzetverlies moeten aantonen. “Waarom geldt dat voor onze sector dan niet?”, fulmineert De Bont.

  1. Speelterreinen in Aarschot en deelgemeenten worden rookvrij: “Want zien roken, doet roken”
    Aarschot

    Speelter­rei­nen in Aarschot en deelgemeen­ten worden rookvrij: “Want zien roken, doet roken”

    Elke week beginnen in ons land honderden kinderen te roken. Kinderen spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren hun gedrag. Zien roken, doet roken. Helaas wordt vandaag de dag wél nog te veel gerookt of gedampt in het bijzijn van kinderen. De stad Aarschot vindt het belangrijk dat kinderen in een rookvrije omgeving kunnen spelen. Daarom maakt ze nu – na Speeltuin Bekaf – ook andere speelterreinen in Aarschot en de deelgemeenten rookvrij.