Els Heremans, verpleegkundige, auteur en coach, organiseert een rustweek voor moeders en grootmoeders
Volledig scherm
Els Heremans, verpleegkundige, auteur en coach, organiseert een rustweek voor moeders en grootmoeders © David Legreve

Els (44) organiseert in april rustweek voor mama’s: “Staan klaar voor gezin en vrienden, maar verliezen vaak zichzelf uit het oog”

Aarschot/PijpelheideEls Heremans (44) uit Aarschot organiseert tijdens de eerste week van het paasverlof de rustweek voor mama’s ‘Ont-moet jezelf’. Deelnemers kunnen er voor enkele dagen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de combinatie werk en gezin. “Ik wil de mama’s ademruimte geven en een burn-out voorkomen”, aldus Els.

  1. Van Vijverfestival in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen
    PREMIUM
    Vlaams-Brabant

    Van Vijverfes­ti­val in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen

    Geen tickets kunnen bemachtigen voor Rock Werchter? Vind je Paradise City in Perk net iets té groot? Zet dan deze kleine lokale festivals in Vlaams-Brabant in je agenda! Van oerdegelijke Belgische bands op Rock Ternat in het Pajottenland tot familiefestival Lolands in Scherpenheuvel-Zichem. Ontdek op welke festivals jij deze zomer kunt feesten.