“Na bijna anderhalf jaar is eindelijk het einde van de werken aan de Terheidelaan in zicht. Vermoedelijk zal einde november de laatste fase worden afgerond, een maand eerder dan verwacht”, laat AB-Connects weten.
Volledig scherm
“Na bijna anderhalf jaar is eindelijk het einde van de werken aan de Terheidelaan in zicht. Vermoedelijk zal einde november de laatste fase worden afgerond, een maand eerder dan verwacht”, laat AB-Connects weten. © AB-Connects

Einde werken Terheidelaan in zicht

Aarschot“Na bijna anderhalf jaar is eindelijk het einde van de werken aan de Terheidelaan in zicht. Vermoedelijk zal einde november de laatste fase worden afgerond, een maand eerder dan verwacht”, laat AB-Connects weten. Hiermee komt er eind aan de lange periode van hinder voor de ondernemers langs de Terheidelaan.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.