Rillaar-Dader inbraak Brasserie De Kiezel-17-jarige D.F.
Volledig scherm
PREMIUM
Rillaar-Dader inbraak Brasserie De Kiezel-17-jarige D.F. © Bollen

Dorp reageert vol ongeloof op gewelddadige inbraak Brasserie de Kiezel: daders van amper 14 en 17 blijken geen watjes

In de nacht van maandag op dinsdag braken twee jongeren in in brasserie De Kiezel langs de Diestsesteenweg in Rillaar. De 51-jarige medezaakvoerder Peter Geens betrapte de dieven op heterdaad. Het duo liet zich niet zomaar doen en met een ijzeren stok sloegen ze Peter een open schedelbreuk, waarna ze wegvluchtten. De politie kon de twee snel inrekenen, ze blijken amper 14 en 17 jaar. De minderjarige daders bekenden de feiten en zitten intussen in een jeugdinstelling. In het dorp heerst ongeloof en verontwaardiging. De daders wonen op een boogscheut van het slachtoffer. “Dit had nooit mogen gebeuren.” 

35 reacties

 • Dave Battaille

  3 jaar geleden
  Sterk werk proficiat gastjes...
 • willy Bruyninckx

  4 jaar geleden
  Niet te geloven maar dat krapuul loopt al terug vrij rond er was geen plaats dus een goede raad voor de jeugd u mag vanalles uitsteken zolang je maar geen 18 bent dan wordt je gepampert en mag je naar huis
 • ALICE De Bondt

  4 jaar geleden
  Kunnen jullie alsjeblieft stoppen met de ouders te beschuldigen. Ze hebben hier met niks te maken en zal er zelf heel hard van af aan het zien. Ik weet dat een jongen gedaan hebben is niet okejj en ze worden daarvoor gestraft maar stop alsjeblieft met je ouders te beschuldigen met alles en niks.
 • Thibau Joly

  4 jaar geleden
  Ik ga hier is 1 ding zegge ehh stop me da ouders van de jongens te beschuldigen die zijn er heel erg hard van aangedaan
 • Hubert Lemmens

  4 jaar geleden
  Goed gesprek zal het oplossen