Dirk Debeys
Volledig scherm
Dirk Debeys © PGA

Dirk Debeys uit Aarschot schrijft succesvolle eerste thriller: “Vanaf dat ik mijn ding niet meer kwijt kan in mijn verhalen, dan stop ik met schrijven”

AarschotDirk Debeys (57) uit Aarschot publiceerde onlangs zijn eerste boek. Door de week werkt hij fulltime in de reclamesector, maar in het weekend wordt hij schrijver. Zijn thriller ‘Sneeuw Rood’ was meteen een schot in de roos want op enkele maanden tijd verkocht hij meer dan 2.000 exemplaren. Ondertussen is hij volop bezig aan het vervolg. 

  1. Openbare straatverlichting dooft een uur vroeger: “Hiermee wordt een bijkomende besparing gerealiseerd van ongeveer 40.500 euro per jaar”
    Scherpenheuvel-Zichem

    Openbare straatver­lich­ting dooft een uur vroeger: “Hiermee wordt een bijkomende besparing gereali­seerd van ongeveer 40.500 euro per jaar”

    De energiecrisis met stijgende energieprijzen en een op hol geslagen inflatie stellen het lokaal bestuur van Scherpenheuvel-Zichem voor een grote uitdagingen. Daarom besliste het bestuur om de openbare verlichting een uurtje vroeger te doven. “Er moet zoveel mogelijk bespaard worden op energie in de eigen lokalen en gebouwen, maar ook op de openbare verlichting.”