Ook een deur aan de achterzijde van de woning vertoonde braaksporen.
Volledig scherm
Ook een deur aan de achterzijde van de woning vertoonde braaksporen. © Bollen

Dieven raken woning niet binnen

 1. Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt
  PREMIUM
  LEUVEN/ROTSELAAR/LUBBEEK/BOUTERSEM

  Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt

  Knipoog, high five en handshake als ze de rechtszaal verlaten. Het proces tegen de bende van het Bruulpark leek weinig indruk te maken op de jongeren. Tegen hoofdbeklaagde James T. werd daarentegen wel bijna vier jaar cel gevorderd voor een waslijst aan feiten. Het gerecht probeert de bende te ontwrichten, maar dat lijkt moeilijker dan gedacht.
 2. REPORTAGE. Hagelandse 101 krijgt duizenden wandelaars op de been. “Wie hier aankomt doet dat met de schouders rechtop”
  PREMIUM
  Leuven / Hageland

  REPORTAGE. Hagelandse 101 krijgt duizenden wandelaars op de been. “Wie hier aankomt doet dat met de schouders rechtop”

  Afgelopen weekend namen meer dan duizend wandelaars deel aan de Hagelandse 101. Een heroïsche wandeltocht verspreid over 101 kilometer Hagelandse pracht. Ik wilde weten wat de deelnemers drijft om zo'n uitdaging aan te gaan en ging verhaal halen aan de finish in Leuven. Gaandeweg ontdekte ik enkele opmerkelijke zaken: op uitzonderlijke sportieve prestaties staat geen leeftijd, voor sommigen is het deelnemersnummer belangrijker dan winnen en dat de frietkraam zich best goed voorbereidt, wanneer een horde hongerige wandelaars hun opwachting maakt.