Dertiger in oktober voor strafrechter voor moordpoging op echtgenote

Ken M. uit Aarschot verschijnt op 22 oktober voor de correctionele rechtbank in Leuven voor een moordpoging op zijn toenmalige vrouw. De zaak werd dinsdag ingeleid.

0 reacties

 1. Geen stormloop tijdens eerste soldenweekend op Gouden Kruispunt, waar ‘funshoppers’ niet welkom zijn
  PREMIUM
  Tielt-Winge

  Geen stormloop tijdens eerste soldenweek­end op Gouden Kruispunt, waar ‘funshop­pers’ niet welkom zijn

  Voor het eerste echte soldenweekend was het vandaag opvallend rustig aan het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge. Geen stormloop zoals andere jaren. Zijn wij Hagelanders ons echt zo bewust van de risico’s van corona en volgen we met zijn allen de maatregelen op? Mogelijk, maar misschien zat het barre vriesweer en de dichte mist er voor iets tussen. Nogal wat mensen lapten de regels van het ‘alleen winkelen’ aan hun laars. Pech voor hen, want in het merendeel van de winkels werden ze terechtgewezen.
 2. Nieuwe gsm-masten in Tielt-Winge blijven de gemoederen beroeren: “Denken ze nu echt dat wij dommeriken zijn?”
  PREMIUM
  Tielt-Winge

  Nieuwe gsm-mas­ten in Tielt-Win­ge blijven de gemoederen beroeren: “Denken ze nu echt dat wij dommeriken zijn?”

  De bewoners die langs de Diestsesteenweg in Tielt-Winge wonen zijn boos op burgemeester Rudi Beeken (Open Vld). Recent werd er begonnen met het plaatsen van twee gsm-masten langs de steenweg, maar zowat iedereen in de buurt was volgens hen niet op de hoogte. De burgemeester reageerde eerder door te zeggen dat ze het informatiebord hadden moeten lezen dat er geplaatst werd voor het openbaar onderzoek, maar dat vinden ze te kort door de bocht. “Het lijkt alsof wij dom zijn en intussen zijn wij de klos. In dit dossier is er best wel meer stof tot nadenken.”
 3. Na afscheid als gedeputeerde geeft Monique Swinnen nu ook de fakkel als gemeenteraadslid door: “Alleen de groten weten wanneer ze moeten stoppen.”
  Aarschot

  Na afscheid als gedeputeer­de geeft Monique Swinnen nu ook de fakkel als gemeente­raads­lid door: “Alleen de groten weten wanneer ze moeten stoppen.”

  Monique Swinnen (CD&V) stopt als gemeenteraadslid en geeft de fakkel door aan Dries van Horebeek. Swinnen was 35 jaar actief in de Aarschotse gemeentepolitiek en nam op 1 januari ook al afscheid van haar taak als gedeputeerde bij de provincie Vlaams-Brabant. Ze vertelde het nieuws op de gemeenteraad donderdagavond 15 januari en kreeg lofbetuigingen van verschillende fracties.
 1. Slimme hond haalt bier voor baasje
  Play

  Slimme hond haalt bier voor baasje

 2. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen