Anja Put en Johan Veugelers.
Volledig scherm
Anja Put en Johan Veugelers. © Foto GMA

"De liefde bracht mij naar Aarschot"

AARSCHOTTijdens 'Sterren op het plein' in Averbode in 2015 viel de mannelijke helft van het accordeonduo The Sunsets, Johan Veugelers (29), als een blok voor een meisje uit het publiek: Anja Put (28). Nadat ze hem een jaar negeerde, sloeg de liefde opeens over. Ondertussen woont de Nederlander in Aarschot, is Put zijn manager en timmert hij in België verder aan zijn carrière. Morgen treedt hij met zijn groep op tijdens 't Osschots Schlagerfestival.

 1. Gemeenteraad keurt vijfde tak voor rondpunt aan Fabiola goed: “Voor een betere en rechtstreekse ontsluiting van bedrijventerrein Heistse Hoek”
  Heist-op-den-Berg

  Gemeente­raad keurt vijfde tak voor rondpunt aan Fabiola goed: “Voor een betere en recht­streek­se ontslui­ting van bedrijven­ter­rein Heistse Hoek”

  De gemeenteraad van Heist-op-den-Berg heeft het stratentracé en de uitrusting van een nieuwe, vijfde afslag voor de ovonde N10-Wouwerstraat, beter bekend als het rondpunt Fabiola, goedgekeurd. De nieuwe gemeenteweg moet voor een betere ontsluiting van bedrijventerrein Heistse Hoek zorgen en de voormalige SPAR-site toegankelijk maken.
 2. Staatssecretaris Mahdi op bezoek bij Het Nijswolkje naar aanleiding van de dag van de landbouw
  PREMIUM
  Aarschot

  Staatsse­cre­ta­ris Mahdi op bezoek bij Het Nijswolkje naar aanleiding van de dag van de landbouw

  Zondag 19 september is het dag van de landbouw. 46 land- en tuinbouwbedrijven zullen op een corona-veilige manier hun bedrijf openstellen voor een bezoek. Zowel zorgboerderijen, imkers, wijnbouwers als boomkwekers en zovele anderen tonen graag aan iedereen wat ze te bieden hebben. Staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V) draagt de landbouwers een warm hart toe en heeft bijzonder veel respect voor hun stiel. Hij ging dan ook graag op bezoek bij boerderij het Nijswolkje in Rillaar.