Luc Haekens in zijn eigen wijndomein Coberger in Scherpenheuvel.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Haekens in zijn eigen wijndomein Coberger in Scherpenheuvel. © Joris Casaer

De favoriete plekken uit het Hageland van journalist Luc Haekens: “Ik kom soms woorden te kort om te beschrijven hoe mooi deze streek is”

In een ideale wereld vertoeft journalist Luc Haekens (53) dagenlang in het groen. Liefst ver weg van gebetonneerde paden, maar toch dichtbij zijn thuis in Scherpenheuvel. Wie zijn wijndomein Coberger bezoekt, kan rekenen op een rist tips met naar eigen zeggen parels uit het Hageland. Exclusief in Het Laatste Nieuws ontdek je waarvoor de reporter graag de microfoon terzijde legt.

  1. Aarschot duikt waakzaam de nacht in
    Aarschot

    Aarschot duikt waakzaam de nacht in

    In Rillaar kon de Motte de gigantische hoeveelheid water niet geslikt krijgen. De voorbije uren liep de Tieltseweg, vooral tussen café Het Gemeentehuis richting dorp en een aantal straten en kruispunten in de buurt onder water. Kerkplein en dorp zijn droog en dat blijft ook de verwachting. “De brandweer en stadsdiensten doen hun uiterste best om iedereen zoveel als mogelijk van zandzakjes te voorzien en te helpen. Merci aan al wie heeft geholpen, ook burgers en buren die elkaar een handje hebben toegestoken” reageert burgemeester Gwendolyn Rutten.