VZW Puur danst mee in videoclip van Els De Schepper.
Volledig scherm
PREMIUM
VZW Puur danst mee in videoclip van Els De Schepper. © rv

Dansers van vzw Puur spelen mee in videoclip Els De Schepper: “We hebben iets in elkaar gestoken wat alleen door de échte TikTok-fanaten nagedaan kan worden”

AarschotIn een lege Antwerpse Arenbergschouwburg nam cabaretière en zangeres Els De Schepper recent de videoclip op voor haar nieuwste single ‘Extase’. De veelzijdige artieste kreeg daarbij de hulp van de Aarschotse danscompagnie vzw Puur. Choreograaf Christophe Degelin (37) en zijn collega Manon De Boevere bedachten mee het TikTok-dansje. Voor vzw Puur en haar leden is meespelen in de videoclip van Els de Schepper een absolute primeur.

  1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
    Independer

    Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

    Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.