VZW Puur danst mee in videoclip van Els De Schepper.
Volledig scherm
PREMIUM
VZW Puur danst mee in videoclip van Els De Schepper. © rv

Dansers van vzw Puur spelen mee in videoclip Els De Schepper: “We hebben iets in elkaar gestoken wat alleen door de échte TikTok-fanaten nagedaan kan worden”

AarschotIn een lege Antwerpse Arenbergschouwburg nam cabaretière en zangeres Els De Schepper recent de videoclip op voor haar nieuwste single ‘Extase’. De veelzijdige artieste kreeg daarbij de hulp van de Aarschotse danscompagnie vzw Puur. Choreograaf Christophe Degelin (37) en zijn collega Manon De Boevere bedachten mee het TikTok-dansje. Voor vzw Puur en haar leden is meespelen in de videoclip van Els de Schepper een absolute primeur.

 1. Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt
  PREMIUM
  LEUVEN/ROTSELAAR/LUBBEEK/BOUTERSEM

  Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt

  Knipoog, high five en handshake als ze de rechtszaal verlaten. Het proces tegen de bende van het Bruulpark leek weinig indruk te maken op de jongeren. Tegen hoofdbeklaagde James T. werd daarentegen wel bijna vier jaar cel gevorderd voor een waslijst aan feiten. Het gerecht probeert de bende te ontwrichten, maar dat lijkt moeilijker dan gedacht.
 2. Björn Van Passel debuteert als T1 met thuismatch tegen VC Houtem-Oplinter: “SC Aarschot is een slapende reus”
  voetbal eerste provinciale

  Björn Van Passel debuteert als T1 met thuismatch tegen VC Hou­tem-Oplinter: “SC Aarschot is een slapende reus”

  Na het plotse vertrek van Nico Van Roost en zijn technische staf moest het bestuur van eersteprovincialer SC Aarschot vorige week vol aan de bak om de nodige opvolgers te vinden. Met Björn van Passel (44) werd alvast een oude bekende terug naar de Laaksite gehaald. Zijn broer Nico komt mee als assistent. Pim Sente zal voortaan de B-ploeg in vierde provinciale leiden.