Bedenker van Crystal open air, Ives Mergaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedenker van Crystal open air, Ives Mergaerts. © PGA

Cristal Open Air pakt uit met nieuwe namen zoals Alphaville en Red Zebra

AarschotDe organisatie van Cristal Open Air in Aarschot pakt uit met enkele nieuwe namen op de affiche: onder meer Red Zebra en Alphaville.

 1. Illegaal aangetroffen tijdens verkeerscontrole
  BEGIJNENDIJK/ROTSELAAR/TREMELO

  Illegaal aangetrof­fen tijdens verkeers­con­tro­le

  De politiezone BRT (Begijnendijk/Rotselaar/Tremelo) heeft woensdag een verkeerscontrole gehouden op het Marc Muntenplein, aan de rotonde in Rotselaar, de Tremelose Veldonkstraat en op de Liersesteenweg in Begijnendijk. De Sociale Inspectie en RVA stelden tien inbreuken vast op de arbeidsreglementering, waaronder drie op zwartwerk, drie inbreuken in verband met RIZIV en drie inbreuken op deeltijdse arbeid. Tijdens de controle werd er één persoon aangetroffen die illegaal in het land verbleef. De man werd meegenomen naar het commissariaat.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.